Primaned

Primaned is met meer dan 25 jaar ervaring gespecialiseerd in projectmanagement. Hun missie is: "Rid the World of Project Failure". Primaned begeleidt haar klanten bij het realiseren van een hoger maturity level op het gebied van project portfolio management. Primaned gelooft dat verbeteren binnen een projectorganisatie inspanningen vereist op drie domeinen: Mensen, Processen en Tools.

Primaned vindt het belangrijk om nauw samen te werken met uw mensen om via een pragmatische aanpak zo efficiƫnt en effectief mogelijk uw doelen te bereiken en om uw mensen op juiste maturity-level te brengen zodat de oplossing door uw eigen mensen gedragen kan worden.

Volgens Primaned zijn de processen essentieel voor een professionele en structurele oplossing. Deze leggen vast hoe de doelen bereikt worden en zorgen voor een eenduidige werkwijze. Standaard methodieken kunnen hierbij een leidraad zijn.

Primaned met meer dan 25 jaar ervaring is de Oracle Primavera software specialist van de Benelux. De software is zeer schaalbaar waardoor het voor zowel kleinere als grotere omgevingen kan ondersteunen en biedt de mogelijkheid om met uw organisatie mee te groeien. Eenvoudig beginnen en gecontroleerd groeien.


Go to website